Bekijk de herhaling op televisie!

Dat is de repliek van Button op de vraag van een journalist, over de move van Vettel in de laatste ronde van de Duitse GP. De Brit stelt dat Vettel hem heeft ingehaald, terwijl Vettel zich niet [met vier wielen] op de baan bevond. De stewards hadden dat ook gezien en plaatsten het incident ‘under investigation‘ voor na de race.

Vettel daartegen speelde de vermoorde onschuld, door op het podium tegen Niki Lauda te vertellen dat Button zijn ongenoegen niet kenbaar zou hebben gemaakt tegenover hem. De huidige kampioen zei dat hij wijd ging, om contact met Button te voorkomen en beweerde hij dat hij niet wist waar de McLaren-coureur was.

Het laatste wat je wilt is contact. Ik kan hem niet zien vanaf de zijkant van de auto, dus ik probeerde zo veel mogelijk ruimte te geven en ging wijd. We waren allemaal aan het worstelen met onze banden en ik denk dat het geval was voor Jenson en daarom heb ik hem kunnen passeren., zo gaf Sebastian Vettel zijn visie op het gebeuren.

Kortom, de Grand Prix van Duitsland moet nog een staartje krijgen. We hebben nog geen besluit van de stewards vernomen. Zodra dat bekend wordt, zullen wij jullie natuurlijk informeren!