Sebastien Buemi, testrijder bij Red Bull Racing, wil graag weer racen in de Formule 1. De Zwitser die vorig jaar door Scuderia Toro Rosso de deur werd gewezen hoopt in 2013 op de zondag op de grid te staan.

Buemi wenst dit echter niet te doen bij een achterhoede team, maar sluit een terugkeer niet uit. In een gesprek met het Zwitserse 20 Minuten verteld Buemi ‘goede mogelijkheden’ te hebben voor een terugkeer in de koningsklasse. De Zwitser geeft echter niet prijs met welke teams hij contact heeft gehad. Wel is het voor Buemi duidelijk dat hij niet instapt bij een achterhoedeteam. Ik wil graag weer races rijden, maar de teams achteraan komen veel te kort in vergelijking met andere teams en dat is echt niet leuk, aldus Buemi. Als je na vijftien rondjes rijden al op een rondje wordt gezet doe je niet echt mee.

Buemi verveelt zich echter niet. Naast zijn ‘baantje’ bij Red Bull Racing racet de Zwitser ook voor Toyota tijdens endurance races. Wat denken jullie, zal Buemi volgend seizoen weer op de grid verschijnen als racecoureur? Geef jouw mening op ons forum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.