De dagen van Jacques Villeneuve, de wereldkampioen van 1997, zouden geteld zijn bij Sauber, ondanks de woorden van Peter Sauber dat een rijderswissel nu echt wel het laatste is waar hij aan denkt.

Martin Brundle, naast commentator voor ITV ook de manager van David Coulthard, denkt echter dat de geruchten wel eens tot waarheid zullen komen, als Villeneuve in San Marino niet presteert.

Meer nog, Brundel is zelfs verbaasd dat Peter Sauber Villeneuve heeft gecontracteerd, gezien hij zijn oog eerst op David Coulthard had laten vallen. Brundle, Coulthards manager, kreeg steeds te horen dat Sauber op zoek was naar een jonge rijder. Maar Villeneuve is toch ook niet van de jongste meer.

“Zoals iemand me vroeger vertelde, ging de carri�re van Villeneuve achterwaarts, in plaats van voorwaarts. Pole in de eerste race, bijna onmiddellijk wereldkampioen, en daarna in vrije val. Jacques Villeneuve is een fantastisch rijder in de ChampCars en in de Formule 1, punt uit. Maar hij is precies uit de boot gevallen, en er is geen reddingslijn meer om hem er terug in te trekken.  “

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter