Bandenfabrikant Bridgestone is tevreden over het verloop van de eerste trainingen in Monaco, ondanks het feit dat Ferrari-coureurs Michael Schumacher en Rubens Barrichello allesbehalve een probleemloze dag kenden. De Japanners denken een goed beeld te hebben van de situatie, hoewel ze graag gezien hadden dat Ferrari wat meer kilometers had gereden.

Hisao Suganuma: ” De drie Bridgestone-teams hebben goed werk geleverd, het is wel jammer dat Ferrari niet zo veel kon rijden, maar toch hebben we voldoende data kunnen verzamelen. We zijn zeer te spreken over de lage slijtage en onze banden zien er goed uit. We zullen nu de data analyseren en aanbevelingen doen aan onze drie partners.  “

Naast Ferrari rijden ook Jordan en Minardi met het rubber van Bridgestone.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!