Eerder stelde Flavio Briatore dat Christian Horner een slappe teambaas zou zijn. Maar nu lijkt de ex-baas van Benetton zijn woorden terug te trekken. Briatore meent verkeert te zijn begrepen in zijn interview met RAI-radio.

Flavio was van mening dat Horner faalde om het evenwicht tussen hemzelf, Newey, Marko en Mateschitz in stand te houden. Tevens vond Briatore het onbegrijpelijk dat Adrian Newey op het eerste podium [van het jaar, FR] stond met een RBR-coureur als winnaar en niet Christian Horner.

Het is normaal dat de teambaas naar het podium gaat, indien de eerste overwinning voor het team een feit is. Daarna mag je een technisch directeur of een ander sturen., zo sprak Flavio eerder over de gebeurtenissen na de GP op Sepang.

Nu verklaarde Briatore dat zijn woorden ‘verkeerd geïnterpreteerd’ waren en zou hij het werk van Christian Hormer bij Red Bulkl zelfs ‘bewonderen‘.

Ik ken Chris al vele jaren en we hebben altijd een goede werkrelatie genoten. Naast hij een ​​goede vriend is, heb ik veel respect voor zijn professionele prestatie’s. Als teamchef heeft Christian uitstekend werk verricht. Niet alleen voor Red Bull, maar voor de Formule 1 in het algemeen. En dat zal Horner zonder twijfel nog steeds doen., zo zei Flavio Briatore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.