Branson zal op 1 mei als stewardess in een AirAsia-vlucht dienen. Virgin-baas Richard Branson en Team Lotus-teambaas Tony Fernandes hebben een datum voor de inlossing van een weddenschap geprikt.

Branson en Fernandes debuteerden in 2010 met respectievelijk Virgin Racing en Lotus Racing (tegenwoordig Team Lotus, red.) in de Formule 1. De afspraak was dat de verliezer van dat teamduel als stewardess op een vlucht van de vliegmaatschappij van de ander zou fungeren.

Lotus Racing eindigde boven Virgin Racing en dus kan Branson zich in een ‘pakje’ hijsen. In eerste instantie werd 21 februari als datum ingesteld, maar Branson scheurde bij een ski-ongeluk een knieband en dus kon het toen niet doorgaan.

Op 1 mei gaat het er dan toch van komen.

De opbrengst van de speciale AirAsia-vlucht gaat naar het goede doel. Het plan is namelijk om de stoelen op die vlucht te veilen. Fernandes schrijft op Twitter: Het is officieel, Richard Branson dient op 1 mei als stewardess op een speciale AirAsia-vlucht. De opbrengst van de vlucht zal naar een goed doel gaan