Volgens Renault baas Eric Boullier kunnen we nog meer mooie dingen verwachten van Bruno Senna. De Braziliaan werd negende in Monza, tijdens zijn tweede race voor Lotus Renault. Tevens behaalde hij hier zijn eerste punten in de formule1.

Boullier gelooft dat Senna’s resultaten goed zijn voor zijn zelfvertrouwen, wat hem in staat moet stellen nog beter te presteren in het laatste gedeelte van dit seizoen.

De teambaas van Renault sprak met Autosport.com;

Hij doet het goed en maakt voorzichtig vooruitgang, beter dan ik had kunnen dromen om eerlijk te zijn. Ik verwacht dat hij zich zo blijft ontwikkelen. Ik geloof dat hoe meer goede resultaten hij zal behalen, hoe meer zijn zelfvertrouwen zal groeien en hoe beter hij zal presteren.

Hij heeft een hoop potentie, tijdens het raceweekend kon je duidelijk voelen dat wat hij deed en zei goed klopte. Hij wil het goed doen en ik verwacht dat hij Vitaly gaat uitdagen, aldus Boulliier.

Senna’s goede presteren kan hem helpen bij het veilig stellen van een stoeltje voor 2012. Al zal de geblesseerde Pool Robert Kubica daar ook wat over te zeggen hebben.