Het rijdersduo in Spa: Pizzonia (links) en Webber (rechts)Gisteren konden we al melden dat Nick Heidfeld waarschijnlijk ook de Grand Prix van Belgi� moet missen, en vandaag heeft het BMW.WilliamsF1 Team bevestigd dat Ant�nio Pizzonia ook op het magistrale circuit van Spa-Francorchamps aan de slag mag als vaste coureur. Jungleboy, zoals hij ook wel genoemd wordt, zal dus opnieuw de Duitser vervangen.

Nick Heidfeld crashte zwaar tijdens de testsessie�s, op 26 augustus in Monza, en had nog steeds last van hoofdpijn. Daardoor moest hij afzeggen voor de race in Monza, nadat hij na vrijdag nog steeds last van hoofdpijn had. Voor volgend weekend heeft hij nog steeds geen groen licht gekregen van de offici�le dokters, en dus mag Heidfeld niet plaats nemen in zijn Williams. Het startnummer 8 gaat dus nogmaals over naar Ant�nio Pizzonia.

Hopelijk heeft de Braziliaan wat meer geluk dan vorig jaar, toen hij op een derde plaats rijdend uitviel met een kapotte versnellingsbak.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter