Het mag duidelijk zijn dat het team van Frank Williams de hooggespannen verwachtingen niet kan waarmaken. Voor dit seizoen werd er nog gedacht aan het kampioenschap, maar nu mag het team al blij zijn als ze zo nu en dan een podiumplaats in de wacht kunnen slepen. Logisch dat motorleverancier BMW verre van tevreden is met de ontwikkeling van Williams FW26.

Technisch directeur Sam Michael heeft daarom een brief gestuurd naar het hoofdkwartier van BMW in M�nchen. Daarin staat een korte termijn strategie voor de ontwikkeling van de FW26. Ook zouden er al plannen in staan voor de wagen van komend seizoen.

Frank Williams:

“BMW heeft ons onder druk gezet om hen een plan te presenteren. Onze problemen bevinden zich namelijk niet op het gebied van de motoren, we moeten dus zelf beter ons best doen. In Frankrijk zullen er al enkele nieuwe onderdelen op de wagen zitten die een stap voorwaarts zouden moeten betekenen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter