Nu het vaststaat dat Jacques Villeneuve volgend deel seizoen deel uitmaakt van het rijdersduo bij BMW, worden van de Canadees sterke prestaties verwacht. Het team verwacht dat de wereldkampioen van 1997, zich vanaf de eerste race met zijn teamgenoot Nick Heidfeld kan meten.

Motorsport directeur, Mario Theissen: ” We hebben een aantal ontmoetingen gehad en discussies gevoerd. We hebben de indruk dat hij zeer gemotiveerd is om volgend jaar door te gaan met de prestaties die hij aan het eind van vorig seizoen liet zien. Op die basis hebben we beslist om met hem door te gaan. De relatie is goed.  “

Theissen vertelde verder nog dat beide rijders dezelfde behandeling krijgen: ” Jacques en Nick zullen dezelfde behandeling krijgen en ik verwacht dat beiden even sterk zullen zijn.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!