De Grand Prix van Amerika zal belangrijk worden, heel belangrijk. Michael Schumacher kan er de titel winnen, Montoya kan er de leiding in het WK nemen en Ra�kkonen kan er terug aanklampen in de titelstrijd.

Montoya:

“Om nog een deftige kans op de titel te maken moet BMW Williams erg sterk voor de dag komen in Indianapolis. In Japan zal het moeilijker zijn vanwege de sterkte van Schumacher op dat circuit.”

Juan Pablo rekent op de sterke BMW motor om het verschil te maken op het lang rechte stuk in Amerika:

 

“Onze wagen kan het heel erg goed doen op de Speedway omdat de kracht van de BMW ideaal is voor het lange rechte gedeelte. Ik verwacht een spannend gevecht met onze directe rivalen. We hebben op dit moment als doel de 2 kampioenschappen te winnen. Ik moet het gat tussen mij en Michael sluiten en als het kan, de eerste plaats in het WK nemen.”

“We moeten echt alles doen wat we kunnen in Amerika want de laatste race in Suzuka past perfect bij de rijstijl van Michael.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter