Sebastiaan Bleekemolen zit in het gips en is voorlopig uitgeschakeld nadat hij werd geopereerd aan zijn achillespees. Afgelopen zondag viel bij het monteren van een aanhangwagen de dissel op zijn been, waarbij de achillespees scheurde. Hij mist daardoor in elk geval komend weekeinde de Porsche Supercuprace op de Hungaroring, waar Pim van Riet hem zal vervangen.

Ook de nationale raceverplichtingen van de 25 jarige Aerdenhoutse coureur komen door deze ongelukkige blessure in de lucht te hangen. De oudste zoon van race nestor Michael Bleekemolen staat momenteel vierde in de Pearle Alfa 147 Challenge en tweede in de ID&T Renault Clio Cup, waarin hij zijn Nederlandse titel verdedigt.

�Over twee weken krijg ik loopgips, waardoor ik wellicht toch aan de Alfa- en Clio races kan meedoen. Het zal echter moeilijk worden om bij de Clio�s nog kampioen te worden.�

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter