Het blijft sukkelen voor Fernando Alonso in zijn McLaren MCL32.

Alle praatje over ‘hoop‘ en ‘verbetering‘ ten spijt is het nog steeds niet tot een werkende chemie gekomen tussen de oud-kampioen en het Brits-Japans vehikel.

De Spanjaard, net terug uit de Verenigde Staten na zijn test in de Indy-wagen van Andretti Autosport, kon zijn McLaren-Honda na een paar bochten in de eerste vrije training aan de kant zetten.

Toen Fernando snelheid wilde maken kwam er veel rook en vloeistof in plaats van vermogen uit zijn McLaren, waarna Alonso nogal overbodig mededeelde aan zijn team dat de MCL32 een motorprobleem had.

We weten niet of de man uit Oviedo zijn boodschap sarcastisch bedoelde, maar het zou ons niet verbazen na eerdere uitlatingen. Het was erg duidelijk dat de MCL32 weer een flink probleem had.

Na zijn uitvalbeurt tijdens de warmup-lap voor de Grand Prix van Rusland leek het nauwelijks slechter te kunnen voor Alonso, maar de gifbeker lijkt een nog dieper liggend bodem te hebben?

Fernando Alonso heeft tot nu toe de finishvlag niet gezien in seizoen 2017…


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.