Jordan Grand Prix maakte vandaag bekend dat Benson & Hedges z’n contract als hoofdsponsor heeft verlengt. De tabaksfabrikant sponsort het Ierse team al sinds 1996.

“Het hele team is blij met de beslissing van Benson & Hedges om voor het negende opeenvolgende seizoen achter ons te staan. Benson & Hedges is mee verantwoordelijk voor onze successen in het verleden, en is ons steeds trouw gebleven. Ik ben trots dat we opnieuw in de herkenbare gele kleur mogen racen, en ik kijk uit naar een spannend seizoen!”

Zei Eddie Jordan op de website van het team.

Zouden de financi�le zorgen van de Ier nu eindelijk achter de rug liggen, of is de contractverlenging slechts een druppel op een hete plaat? En wat met Trust? Zij willen Verstappen in een Jordan krijgen, terwijl B&H graag een Brit ziet rijden. Met nog 32 dagen te gaan tot de start in Melbourne ziet het er niet goed uit voor het Nederlandse kamp…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter