Jos Verstappen zal nog een tweetal weken geduld moeten oefenen, dan pas zal er duidelijkheid komen in zijn onderhandelingen met de Ier Eddie Jordan. Normaal gezien zouden beide partijen deze week rond de tafel gaan zitten, maar de sponsors van Verstappen hebben er wat vaart achter gezet en verleden week vrijdag hebben ze gesprekken gehad met Jordan.

Vanaf 20 januari zal het team een vierdaagse testsessie doen, daardoor zouden ze volgende week bij het JordanF1 team tenminste ��n naam bekend maken van minstens ��n piloot.

Harrie Muermans, sponsor van Verstappen:

“Er ligt een aanbod van onze kant.
Het woord is nu aan Jordan. Hij wil Verstappen graag hebben, kan veel geld vangen (naar verluidt bieden de Verstappen-sponsors tien miljoen euro voor het zitje, red.), maar Jordan moet afwegingen maken waar wij geen kijk en invloed op hebben.”

Ook een eventuele verkoop van het Jordan team aan Abramovich kunnen een doorslag geven voor Verstappen, tenminste als er waarheid zit in dit gerucht.

Jos Verstappen:

“Ik moet nog zien of het �berhaupt tot een verkoop komt. Ik heb vrijwel dagelijks contact met Jordan en hij heeft me verzekerd dat hij zijn team niet zonder slag of stoot zal verkopen.”

Bron: Limburger.nl

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter