We zijn ondertussen eind april en het is al een tijdje windstil rond Bas Leinders. Velen vragen zich af of de Limburgse rijder nog concrete plannen voor dit seizoen heeft of neemt hij misschien een sabbatjaar weg van de autosport?

Bas Leinders: “Op geen enkel moment is er gedacht van reeds vooruit te kijken naar 2006 en 2005 te laten voor wat het is. We zijn nog steeds volop bezig met een aantal projecten. Ons doel is nog steeds op het hoogst mogelijke niveau verder te gaan en daarbij willen we de juiste keuzes maken. Echte concrete informatie kan ik nu nog niet geven. Ik ben er mij van bewust dat het geduld van autosportfans een beetje op de proef wordt gesteld maar goed, het is nu ��nmaal zo.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter