Na een recent bezoek van Kimi Raikkonen aan de fabriek van Williams deden al snel geruchten de ronde dat de Fin bij dat team zijn rentree zou maken. Hij zou daar het stoeltje overnemen van Rubens Barrichello.

Laatstgenoemde schiet nu in de verdediging: Ik geloof niet dat iemand anders, Kimi Raikkonen inbegrepen, Williams meer kan bieden dan ik. Ze weten uit welk hout ik ben gesneden. Jonge coureurs beschikken misschien over meer geld, maar ze doen ook rare dingen in eerste rondes en dan vliegt dat geld de deur uit vanwege crashes

Barrichello is de meest ervaren coureur op het veld, maar brengt weinig sponsorgeld mee. De komst van oud-wereldkampioen Raikkonen kan mogelijk extra adverteerders aantrekken, wat een welkome aanvulling op het budget betekent.

Het team heeft hem, naar eigen zeggen, niet om sponsorgeld gevraagd. Als het team zegt dat het [sponsorgeld, FR] een vereiste is, dan zou ik er aan werken. Maar ik heb niet van het team begrepen dat dat nodig is

Barrichello praat ook met andere partijen, zo gaf hij tegenover Autosport toe. De Braziliaan zou bij Lotus Renault GP in beeld willen zijn in het geval dat Robert Kubica niet voldoende herstelt voor een comeback.