Volgens de laatste silly season – geruchten maakt Rubens Barrichello weer een goede kans op een Williams – stoeltje. Volgens berichten vanuit Brazilië zou Barrichello enkele sponsors hebben gevonden die bereid zijn om 5 miljoen Euro op tafel te leggen. Hiermee zou Barrichello ongeveer evenveel sponsorgeld hebben als Adrian Sutil, die als favoriet wordt gezien voor het stoeltje.

Frapant genoeg betaalde Williams Barrichello in 2011 nog een miljoenensalaris (naar verluidt 2,2 miljoen Euro). Barrichello liet al eerder weten dit jaar zonder salaris te willen rijden. Volgens Engelse media zijn de kansen voor Barrichello op het behouden van zijn Williams – stoeltje nu goed te noemen. De Britse krant The Telegraph schrijft:
Barrichello is weer back in business. Met 5 miljoen aan sponsorgeld is hij weer in de picture bij Williams, nadat hij na de Grand-Prix van Brazilië eigenlijk al was afgeschreven.

Adrian Sutil heeft Medion als belangrijkste sponsor, mogelijk is de Duitse multimedia firma bereid nog meer geld op tafel te leggen. Medion wil Adrian Sutil namelijk graag in de Formule 1 houden. We houden je op de hoogte!

By peter