BAR is er zeker van dat het volgend jaar ook met Jenson Button kan starten. De Brit wou dit jaar voor Williams rijden, maar mocht dat niet omwille van een onbestaand achterpoortje in zijn contract met BAR. Nu Williams problemen heeft om garanties te krijgen van BMW is BAR er zeker van dat hun goede relatie met Honda Button over de streep zal trekken

“Nu Honda deel uitmaakt van ons team, en met al hun geschiedenis in de F1, denk ik dat elke rijder blij zal zijn als hij hier mag racen volgend jaar.”

Maar Williams zou wel eens optie blijven omdat BAR contractueel 75% van de punten van de leider in de WK tussenstand moet hebben om Button bij hen te houden. Momenteel staat het team op 0 punten.

“Onze situatie is duidelijk: we moeten een race winnen om Button bij ons te houden.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter