De wagen waarmee BAR-Honda het snelheidsrecord wil verbreken zal niet op de zoutvlakten van Bonneville rijden, maar op het Mojave Airport in de staat Californi�.

De recordpoging stond gepland voor het eerste weekend van oktober, maar regenval op de Bonneville zoutvlakten zorgden er voor dat het project moest worden uitgesteld. In plaats daarvan gaat BAR het project nu uitvoeren in Mojave Airport in Californi�. Op 5 november worden de eerste tests gehouden.

” Het is een belangrijk moment” aldus een woordvoerder.  ” De recordpoging in Californi� is slechts een onderdeel van het project. Het is nog steeds ons doel om het snelheidsrecord op de zoutmeren te veroveren, ook al moeten we tot volgend jaar wachten.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!