Jenson Button De beide BAR rijders staan in de top acht, een situatie die vrij nieuw is dit seizoen. Het team is aanwezig met een nieuw a�rodynamisch pakket dat blijkbaar zijn vruchten afwerpt, maar kan het de zevende en achtste plek ook vandaag nog behouden?

“Zoals gewoonlijk draaide het vandaag rond de banden. We hebben een paar lange runs neergezet waardoor we goed kunnen vergelijken. Ik denk dat we weten welke richting we uitwillen met de banden dit weekend. Er is duidelijk nog veel werk te doen vanavond, maar we zijn blij met wat we vandaag hebben laten zien.” Zei Jenson Button achteraf.

Takuma Sato bedankt Anthony Davidson die vorige week op Monza heeft liggen testen.

“Het was een goede sessie voor ons vandaag. We hebben veel ronden afgelegd en we zijn er zeker van dat de lage downforce configuratie die Anthony vorige week heeft uitgeprobeerd op Monza goed werkt. We moeten hard blijven werken om het hele weekend competitief te blijven, maar op z’n minst kunnen we de eerste dag afsluiten met veel data over de nieuwe baan.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter