Jenson Button en zijn teamgenoot Takuma Sato zijn uitermate tevreden over de nieuwe BAR. Beide coureurs hebben een uitstekende testweek in Spanje achter de rug. Zowel de Engelsman als de Japanner waren goed te spreken over de nieuwe Honda. “Vooral de betrouwbaarheid en de banden hebben we flink getest”, aldus de 24 jarige Button.

Ook bij de 27 jarige Sato niets dan lof voor de nieuwe BAR: “We moeten voor het echte werk nog wel wat langere afstanden rijden, in ieder geval is de wagen betrouwbaar en hebben we al een aantal snelle rondetijden kunnen klokken”.

De eerste race in het nieuwe seizoen wordt over drie weken in het Australische Melbourne gereden. Met de komst van de Italiaan Giorgio Pantano bij het Jordan team zijn alle stoelen in het F1 circus nu bezet. Wel is de positie van de Hongaar Zsolt Baumgartner ietwat wankel geworden omdat de Hongaarse staat zich heeft teruggetrokken als sponsor.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter