Jordan stelde vandaag in Australi� een nieuwe sponsor voor� niemand minder dan het circuit van Bahrein heeft de �motorkap� gekocht. De kroonprins van Bahrein, Shaikh Salman bin Hamad bin Isa Al Khalifa had de eer dit aan te kondigen in Australi� vanmorgen.

Naast reclame voor hun Grand Prix wil Bahrein hiermee een aantal humanitaire en culturele boodschappen overbrengen naar de mensen. Zo zullen er gedurende het seizoen tijdens elke wedstrijd verschillende symbolen weergegeven worden. De eerste is �een duif� als teken van vrede.

De kroonprins vertelde naar aanleiding van deze aankondiging:

“We vinden dat Formule 1 een waardevol platform is om positieve humanitaire en culturele waarden te promoten op een grote schaal. Elke Grand Prix wordt bekeken door miljoenen televisiekijkers over de hele wereld. We geloven dat dit een unieke weg is om mensen eraan te herinneren aan zaken die belangrijk zijn voor iedereen onder ons. Ik ben trots dat Bahrein geassocieerd is met dit fris en inspirerend initiatief.”

Eddie Jordan voegde hieraan toe:

“Dankzij Bahrein zullen de mensen herinnerd worden aan deze onderwerpen. Het is ook positief voor de Formule 1, op deze manier wordt ze dichter bij de mensen gebracht. Buiten de voorstelling van elk symbool zullen er ook ondersteunende projecten rond gevoerd worden. Bovendien worden op het einde van het seizoen 18 motorcovers verkocht voor een goed doel.”

Verder nodigt Jordan iedereen uit om een voorstel te doen wat er op de auto�s moet worden afgebeeld. Alle voorstellen mogen rechtstreeks naar Jordan gestuurd worden, eventueel stuurt F1Pits ze door voor jullie.

Overigens is het nu zeker dat Trust sponsor is van Jordan. Naast op de wagen zullen ze ook op de overalls en de muren in de pitbox staan.

Bjorn

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter