Eeuwige bad boy Eddie Irvine voorspeld dat McLaren’s nieuwste poulain Juan Pablo Montoya een paar mensen tegen de borst zal stoten dit jaar. Onder hen zijn teamgenoot Kimi Raikkonen. Maar een kanshebber voor de titel is de Colombiaan volgens Bad Irv niet, daarvoor maakt hij te veel fouten.

“Ik denk dat Montoya veel problemen zal veroorzaken. Hij zal af en toe Ra�kkonen verslaan, en een beetje oproer kraaien. Maar een kandidaat voor de titel is hij niet. Ik zie het gewoonweg niet gebeuren, daarvoor maakt hij te veel fouten.”

McLaren heeft waarschijnlijk een van de sterkste line-ups in de F1, komt daarbij dat de MP4-20 veel belovende testresultaten laat zien. Er wordt dus aangenomen dat Monty en Kimi veel vooraan te vinden zullen zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter