Dit weekend wordt de Grote Prijs van Europa gereden. Deze is rechtstreeks te bekijken op Canvas. De uitzending start om 13.45 u en wordt van commentaar voorzien door Stefaan Lammens. Co-commentator is Gert Vermersch.

De kwalificatieritten worden in principe uitgezonden, maar kunnen wegvallen
als op dat ogenblik een Belg , Belgische , aan het tennissen is.

Het randstuk dat we deze week uitzenden voor aanvang van de GP is een montage van de favoriete hobby van Jacques Villeneuve, … ski�n. Het is een mooi kijkstuk geworden, een mix van Jacques op de ski’s en Jacques achter het stuur van een F1 bolide.

Na de rechtstreekse uitzending zap je best nog niet weg want VRT zorgt voor een uitgebreide reportage (15 min ) van de Belgium Ypres Westhoek Rally. Naast F1, Belcar nu dus ook Belgische rallysport op de buis. De spectaculairste beelden, de breedste schuivers en de leukste onboards wordt je zondagnamiddag geserveerd !

Vanaf vrijdagavond krijg je in alle journaals verslagen van de belangrijkste Belgische rally. Vrijdagavond laat, zaterdagmiddag, zaterdagavond en zaterdag laat. Op zondag hebben we een flash in het middagjournaal alsook in het 19.00 u en in het late journaal.

Autosport in het weekend … stem af op VRT

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter