Na het grote debacle van dit jaar heeft Speedway-president Joie Chitwood nog steeds nachtmerries. Er is ernstige twijfel over een GP in 2006, maar er is wel een contract.

” We moeten er zeker van zijn dat de Amerikaanse GP goed is voor ons, de stad en de fans. De race willen we liever niet kwijt, maar voor alle betrokken partijen moeten we de goede beslissing nemen.  “ vertelde Chitwood.

Chitwood, die opgroeide in Tampa liet verder weten:  ” Ik denk dat een Amerikaanse F1-race alleen in Indianapolis kans van slagen heeft. Een race in Las Vegas, of ergens anders kan niet op tegen wat wij te bieden hebben in termen van het circuit, historie en fans. Volgens mij wordt het heel lastig om op een andere plaats een succesvolle race te organiseren.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!