Fernando Alonso is nog steeds aan het nagenieten van zijn onverwachte zege op de Nurburgring. De Spanjaard ging er met de winst vandoor nadat leider Raikkonen in de allerlaatste ronde van de baan ging. Alonso heeft nu een voorsprong van 32 punten op Kimi Raikkonen en Jarno Trulli.

Alonso: ” Het was een geweldige race en erg leuk om te winnen, voor het team was het erg mooi. We waren allemaal wat teleurgesteld na de race in Monaco, als je dan de volgende race kunt winnen, is dat de perfecte manier om te laten zien dat we voluit voor de titel gaan.  “

” Omdat ik nu een grote voorsprong heb, gaat iedereen nu over het kampioenschap praten.  “ vervolgde de Renault rijder. ” Maar er is pas een derde van het seizoen acher de rug. Nu win je geen titel, dat komt pas in de laatste races. We richten ons nu op elke race apart.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!