Je moet het maar meemaken. Je hebt dezelfde naam als een beroemde persoon, ongeveer dezelfde leeftijd en je woont dan nog eens in dezelfde stad. Dan krijg je fanmail opgestuurd en weet je helemaal niet waarover het gaat. Dat maakt Fernando Alonso, een 27-jarige student uit Oxford, deze dagen veel mee. Formule 1-wereldkampioen Fernando Alonso verhuisde naar Oxford om van al die hysterie in thuisland Spanje weg te gaan. De fans gaan nu zover dat ze de naam Fernando Alonso opzoeken in de telefoonboeken van het Engelse stadje.

“Ze zeggen dingen als �je bent een fantastische rijder� en dergelijke, wat grappig is want ik heb nooit mijn rijbewijs behaald en ik ben nooit geslaagd voor een rijexamen,” verteld de �tweede� Fernando Alonso aan de Engelse krant The Sun. Hij is werkzaam voor een reclamebureau, huurt een studentenkamer in Oxford en vind het allesbehalve leuk dat er steeds meer en meer brieven van fans in zijn brievenbus vallen. Hij denkt echter dat het er nog erger zou aan kunnen toegaan de komende maaden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter