Johnny Herbert liet er geen gras over groeien toen hem werd gevraagd naar Fernando Alonso. De Engelsman, ex-Formule 1-coureur en tegenwoordig Analist voor Sky Sports F1, was van mening dat Fernando Alonso met pensioen moet.

Alonso zou zijn motivatie om te racen zijn verloren en daarmee ook zijn snelheid en de focus. De inschattingsfout in Melbourne was daar een rechtstreeks gevolg van, aldus Herbert. Zijn uitspraken en vaak nonchalante houding onderstrepen het gevoel dat het einde van de carrière van de sympathieke Spanjaard nadert.”

Alonso mocht niet rijden in Bahrein, maar was er wel aanwezig. Fernando was het niet eens met de mening van de ‘expert‘en liet fijntjes weten dat hij tweemaal wereldkampioen werd, en Herbert niet die daarom analist was geworden.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!