De toekomst van Fernando Alonso is nog steeds onduidelijk. De kans is echter groot dat de Spanjaard in 2009 opnieuw bij Renault zal rijden nadat BMW-Sauber hun rijdersduo voor volgend seizoen al bekend gemaakt heeft. Volgens de tweevoudig wereldkampioen was een overstap naar de Duits-Zwitserse renstal nooit een realistische optie.

Zij hebben mij nooit serieus benaderd, omdat ze tevreden zijn over hun huidige coureurs en ze dit niet wilden veranderen. zei Alonso tegenover Autosport.com. Voor mij was het ook niet interessant om te onderhandelen omdat ik mij wilde concentreren bij Renault en pas na dit seizoen wil nadenken over 2009. Het was nog niet de tijd om een keuze te maken.

Na de race in Brazilië zal ik mijn beslissing maken. Ik heb een contract bij Renault voor 2009 en het is alleen de vraag of ik van die optie gebruik wil maken. Ik wil me nu eerst concentreren op de resterende races. Ik wacht niet zo lang om het de journalisten moeilijk te maken, maar ik wil nu gewoon zo goed mogelijk presteren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.