Max Verstappen was vandaag te gast in de officiele FIA persconferentie voor de Grand-Prix van Japan. Uiteraard werden er vragen gesteld over de Grand-Prix van Singapore en het vermeende teamorder-incident.

Tussen mij en Carlos Sainz is niets veranderd, aldus Max. Ik probeerde Perez in te halen en was erg dichtbij. Ondertussen keek ik ook in mijn spiegels en volgens mij zat Carlos er niet dicht genoeg op om een poging te wagen, dus ik besloot op mijn positie te blijven. Na afloop hebben we daar in het team over gesproken en alles is uit de weg. We zullen duidelijker moeten zijn op de boordradio. We hebben erover gepraat en hopelijk gebeurt het niet nogmaals. We zijn nu klaar om er hier in Japan voor te gaan!

Ondertussen liet vader Jos in het Algemeen Dagblad optekenen dat Max volgend jaar gewoon Formule 1 rijdt:
Ik vind alle berichten dat ze (Red Bull red.) er misschien mee stoppen natuurlijk niet fijn om te lezen. Voor Max maakt het niet uit. Ik weet dat hij ook volgend jaar Formule 1 rijdt.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 
lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum
 lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter