Volgens enkele bronnen zal de Nederlander Christijan Albers morgen gepresenteerd worden als coureur bij het team van Minardi. Morgen geeft het team een persconferentie in een hotel in Amsterdam waarbij de overeenkomst bekend gemaakt zou worden.

Dat Albers naar Minardi gaat is niet zo vreemd. De Larenaar heeft al lang een goede band met teameigenaar Paul Stoddart, die nog dateert uit de tijd dat Albers voor zijn F3000 team reed. Hoewel hij daar niet veel succes behaalde – hij behaalde geen enkel punt – bleef de Australi�r gecharmeerd van de coureur. Daarom mocht hij aantreden bij de races met tweezitters en ook kreeg hij ook al in 2002 de kans om een Minardi te testen.

Na zijn succes in de DTM de afgelopen jaren mag Albers gaan proberen zijn succes te continueren in de Formule 1. Hij zal indruk moeten maken om zich op te kunnen werken naar betere teams. Fisichella, Alonso en Webber is het al gelukt via Minardi, nu is het aan Christijan om dit kunststukje te herhalen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter