Albers in CanadaChristijan Albers zal op 7 augustus een demonstratie geven in Rotterdam tijdens een evenement dat Monaco aan de Maas wordt genoemd. De Nederlander kijkt er alvast naar uit om de thuisfans een stevige indruk te geven van de kracht van een F1 wagen.

“Het is geweldig om zo iets terug te geven aan mijn fans.”

“Ik heb het team gevraagd om zo veel mogelijk bandensets mee te nemen want ik wil veel rubber achter laten!”

Behalve een demonstratie van Formule 1 wagens krijgt het publiek in Rotterdam een show voorgeschoteld van auto�s en motoren uit de belangrijkste raceklassen. De route loopt vanaf het stadhuis aan de Coolsingel via het Hofplein, de Pompenburg, de Goudsesingel en de Mariniersweg naar Blaak. Daar scheuren de racemonsters onder de kubuswoningen door in de richting van het Churchillplein, waar ze weer afslaan naar de Coolsingel. De gehele route is gratis toegankelijk voor het publiek.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter