Roman Abramovich ontkent de geruchten die over hem en Jordan werden gepubliceerd.

Volgens de geruchten zou de Chelsea eigenaar een aandeel willen kopen in het team van Eddie Jordan.
Volgens de publicaties zou Roman een aantal meetings hebben gehad met Eddie Jordan, dit zou dankzij de tussenkomst van Bernie Ecclestone geweest zijn.

John Mann, woordvoerder van Abramovich:

“Op dit ogenblik is Roman gelinkt aan het opkopen van een winkelcentrum tot een ander voetbalteam, als er ook maar iets te koop is brengen ze zijn naam daarmee in verband en na een tijdje loopt de hele zaak uit de hand.

Het is waar dat Roman geniet van de Formule 1 en dat hij een paar keer gesproken heeft met Eddie Jordan, maar daar is het bij gebleven.
Het is ook waar dat hij met Bernie Ecclestone heeft gesproken, maar dat wil nog niet zeggen dat hij Bernie zijn huis zal kopen.
We willen gewoon de geruchten weerleggen.”

Eddie Jordan geeft wel ruiterlijk toe dat hij nieuwe investeerders wil verwelkomen, investeerders die met de nodige dollars op de proppen komen om zijn team een nieuwe boost te geven.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter