.

In de box van Toro Rosso hebben de technici hopelijk mogen smullen van een hartig gebakje, want Carlos Sainz jr. is 23 jaar geworden.

De zoon van de vermaarde rallycoureur Carlos Sainz rijdt al sinds 2015 voor Scuderia Toro Rosso in de Formule 1.

Aanvankelijk als teamgenoot van Max Verstappen, maar na het debacle in Stotsji werd de Nederlander ten faveure van de Rus Kvyat in de Red Bull geplaatst. Tot afgrijzen van het Spaanse talent won Max meteen zijn eerste race voor het moederteam.

Daarna kwam de relatie tussen Carlos en de leiding van Red Bull op losse schroeven te staan, omdat Sainz in de media te vaak laat weten ook toe te zijn aan een stap omhoog.

Even lonkte Renault, maar het lijkt er thans op dat Sainz voor zijn 24ste verjaardag weer de monteurs van Toro Rosso zal trakteren op taart.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!