Pole, Sebastian Vettel: Het was een lastige kwalificatie. Ik was na afloop van de trainingen niet zo tevreden over de auto, vooral in de eerste sector had ik het moeilijk.. Mijn dank gaat uit naar mijn monteurs, want zij hebben hun lunch opgeofferd om allerlei veranderingen door te voeren aan de auto. Dit is onze vierde achtereenvolgende pole-position, wat bewijst dat we een erg snelle auto hebben ongeacht het type circuit waar we rijden. Voor de race van morgen wordt er regen verwacht, het is alleen nog de vraag wanneer die valt. Maar of het nu regent of niet, ik denk dat we er sowieso goed voorstaan..

2. Mark Webber:Het was weer een leuk gevecht tussen Sebastian en ik. Sebastian reed een geweldige ronde aan het einde en over mijn eigen ronde ben ik ook wel tevreden. We staan nu samen op de eerste startrij, en ik denk dat dit de plaats is waar we horen te staan. Ik kijk nu uit naar een interessante race.

3. Fernando Alonso: Ik denk dat we er vandaag in geslaagd zijn om het maximale uit de auto te halen. We weten dat de racesnelheid van onze wagen iets beter is. De wagen gaat beter als er meer brandstof in zit en presteert beter over de langere runs. Voor de derde keer beginnen we vanaf de derde plaats, dus op het moment lijkt dit het maximaal haalbare te zijn.