Menu

Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.

Toon bijdragen Menu

Berichten - Edwin90

#1
Citaat van: Franky R. op 10 augustus 2020 - 20:45:08
Maar goed jij hebt je punt gemaakt. BLM is racistisch, Hamilton is een racist...Ik waarschijnlijk ook.

Graag elkaar geen woorden in de mond leggen. Vooral het dikgedrukte gaat nogal ver in mijn ogen. Laten we het netjes houden zodat deze discussie op een normale manier gevoerd kan worden.
#2
Autoforum / Re: Met welke wagen rij jij?
05 augustus 2020 - 12:19:42
Strakke auto hoor! Ik rij zelf ook een (wat minder sportieve  ;)) versie van een Seat Leon, een ST (familyman he  ;D). Heerlijke auto in alle opzichten.
#3
Mensen. Ik heb dit topic afgesplitst van het originele onderwerp. De racisme/diversiteit discussie mag hier verder gevoerd worden. Wel met het nadrukkelijke verzoek om dit respectvol te houden naar elkaar met begrip voor elkanders standpunten. De moderatie zal het verloop van dit topic scherp in de gaten houden bij overschrijding van normen en waarden zal ingegrepen worden.
#5
Andere Autosport / Re: Moto GP
05 augustus 2020 - 11:54:38
Marquez out voor Brno. Bradl is zijn vervanger op de Repsol Honda. Als Marc zijn vorm van vorig jaar kan terugvinden wordt dat dit jaar nog een mooie inhaalrace voor de titel!
#6
Andere Autosport / Re: Formule 2
05 augustus 2020 - 11:53:00
Ik heb ook erg genoten van de F2 tot nu toe en helemaal afgelopen weekend. Eigenlijk altijd wel een klasse die mooie races voorschotelt. Shwartzman maakt een goede indruk in de Prema (alleen Silverstone was niet echt zijn/Prema's weekend. Laat eigenlijk de alom bewierookte Mick Schumacher wel zweten.

Ferrari gaat nog een lastige krijgen volgend jaar met de Sauber zitjes. Shwartzman, Schumacher en ook Ilott maken deel uit van de academy en het is niet ondenkbaar dat deze drie in de top drie eindigen dit jaar. Het is geen geheim dat ze graag Schumacher willen promoten, maar hoe geloofwaardig ben je dan als twee andere academy drivers hem verslaan.
#7
Formule 1 forum / Re: Jouw GOAT
05 augustus 2020 - 11:44:46
Voor mij Michael Schumacher. Ik was als kind groot fan van Michael. Dus hier speelt ook de factor jeugdheld. Al vind ik het jammer dat zijn 'werk' altijd besmeurd zal zijn door incidenten als de vraag over legaliteit van de Benetton in '94 Adelaide '94, Jerez '97, Monaco '06. Hij was natuurlijk wel een beetje de Dick Dastardly van de F1 in die tijd.

Ja hij oogte altijd wel heel kalm en cool, maar in die tijd hoorden we natuurlijk ook nagenoeg niets van wat er over de boordradio besproken werd. Zijn incidenten hierboven doen mij wel enig twijfelen of hij wel altijd zo kalm en cool was. Wel was hij in staat om een belangrijk aandeel te hebben in wat toch wel een beetje het dream team van de F1 was. Lees de verschillende biografieën van hem maar eens, hij maakte echt een belangrijk deel uit van het team, niet alleen als coureur, maar ook als stuwende kracht.

Toch denk ik dat hij overall de grootste ooit was. Zijn macht om energie uit een auto te halen die er eigenlijk niet in zat is gewoon bijzonder (Barcelona '94, Monaco '97, Hongarije '98).

Al denk ik dat Lewis bijzonder dichtbij Michael komt voor wat betreft GOAT positie.
#8
Formule 1 forum / Re: De GP van Nederland
05 augustus 2020 - 11:16:37
Ik was een van de (vele) mensen die een beetje moest grinniken toen men voor het eerst begon over een GP op Zandvoort. Was dan ook (positief) verrast dat het allemaal toch van de grond is gekomen. Erg knap van de organisatie. Nu de baan klaar is, en we zelf wat rondjes hebben kunnen draaien in F1 2020, zou ik het echt superzonde vinden als alles in het water valt door Covid. Laten we hopen dat de GP volgend jaar (al dan niet in aangepaste vorm (minder/geen bezoekers)) gewoon kan plaatsvinden
#9
Zeven. Vermakelijk door de onverwachte gebeurtenissen.
#10
Formule 1 forum / Re: GP Australië 18: DOTD
25 maart 2018 - 12:39:54
Alonso had hetzelfde geluk als Vettel. Maar toch een strakke race gereden.
#11
Can't wait!  :)
#12
Onboards zijn met de halo ook overbodig trouwens. Vooral de camera links achter de helm laat alleen maar dat prachtige apparaat zien. T-cam gaat nog wel.
#13
Formule 1 forum / Re: f1 tv pro
23 maart 2018 - 08:29:01
Citaat van: gloudiesaurus op 22 maart 2018 - 23:44:21
Ben benieuwd wat je kan met een abonnement ook oude beelden etc. terug kijken?

In het artikel staat dit:
CitaatF1 TV will only be available in countries where the local broadcaster has given up its exclusive digital rights under new or renegotiated deals.

Ziggo wil haar exclusieve contract met Formule 1 verlengen. Zou betekenen dat het voor Nederland voorlopig niet beschikbaar komt. Is natuurlijk ook niet nodig als je Ziggo hebt, dan zie je alles al  ;)

Ik zou Ziggo any time of the day inruilen voor F1TV. Engels commentaar. Olav Mol is sinds Max Verstappen er is om te janken, Jack Plooij hoef ik het niet eens over te hebben. Het programma om de races heen ook trouwens.
#14
F1-Games / Re: Racestars.nl PC League
28 november 2017 - 18:34:26
Leuk initiatief Jensen! Maar no need om voor elke league een nieuw topic te starten. Daarom heb ik ze samengevoegd.
#15
Formule 1 forum / Re: grote prijs van singapore
17 september 2017 - 17:17:42
Ik zeg ook race-incident. Kimi had sowieso voldoende ruimte om hem ertussen te zetten, Max werd naar rechts gedwongen door Vettel. Maar je kunt ook onmogelijk van Vettel verwachten dat hij in die split second doorhad dat niet alleen Max, maar ook Kimi daar zat. Zonde voor iedereen, maar het zijn geen bovennatuurlijke superhelden die coureurs van tegenwoordig. Als je dit wilt bestraffen kom je op het punt dat coureurs bij de start maar hun lijn moeten houden. Dan kunnen we beter elk race achter de safety car gaan starten.