Weer moesten de McLaren fans toezien hoe hun idolen een afstraffing ondergingen, de zilverpijl van Kimi R�ikk�nen viel weer eens uit door mechanische pech en de wagen van Coulthard was te traag om enige bedreiging te uiten.

McLaren teambaas Ron Dennis geeft nu toe dat het team nog een tijdje zal moeten wachten op een GP overwinning.

Ron Dennis:

“Ik denk dat het nog wat tijd in beslag zal nemen om in de positie te verkeren dat we races kunnen winnen, maar we geraken er wel.

Ik ben dit weekend wat aangemoedigd, maar we moeten eerlijk zijn, we zijn hier niet om de tweede, derde of vierde plaats, we zijn hier om te winnen.
Het is zoals een berg beklimmen, en we zijn nu bezig de berg te beklimmen.

Het zal nog een paar races zwaar zijn, ik denk dat daarna de zaken zullen verbeteren.
We zijn hoopvol, daar er heel wat verbeteringen ons te wachten staan voor de Spaanse Grote Prijs, tot dan zal het zwaar zijn en moeten we hard werken naar de verbeteringen toe.”

Waarschijnlijk heeft Dennis het hier over de B-versie van de MP 4/19, als het McLaren team nog moet wachten tot de Spaanse GP zullen ze ondertussen kostbare punten zien verloren gaan.
De Spaanse GP heeft plaats op 9 mei.

Bron: Reuters

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter