Vannacht is er hevige regen gevallen boven het circuit van Imola. Om 8 uur gisteravond begon het namelijk nat te worden en de neerslag heeft gedurende drie uur aangehouden. Er werden wel buien voorspeld, maar wat er vannacht gebeurd is, was een pak heviger dan dat.

De luchttemperatuur ligt ook een stuk lager dan gisteren, en dit zal in het voordeel zijn van de Bridgestones en zo dus ook voor Ferrari. De maximale temperatuur wordt namelijk verwacht van rond te 16�C, terwijl er gisteren nog een warmte van 23�C opgemeten werd. Hieruit volgt uiteraard ook dat de baantemperatuur van 31� die gisteren behaald werd, vandaag niet opgemeten zal worden.

De lucht in San Marino ziet er nog zwaar bewolkt uit, maar als het nog zal regenen, zullen we waarschijnijk moeten wachten tot na de race. Dus het ziet er toch naar uit dat de regenbanden van 2004 nog steeds niet in actie zullen moeten komen…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter