Het is al geruime tijd stil rond Jos Verstappen en zijn toekomstperspectieven. Komt The Boss nog terug in de Formule 1? Of kijkt hij uit naar andere raceklassen? Verstappens manager Huub Rothengatter laat op verstappen.nl optekenen dat geld de doorslag zal geven.

“We zijn geheel afhankelijk geworden van sponsoring, dit in tegenstelling tot vroeger. Vanzelfsprekend zijn de contacten er. Het heeft nu niet veel zin om over teams te praten. We zijn afhankelijk van het geld, dat geeft de doorslag. Het is niet anders. Dat moeten we ook regelen, sterker nog: dat moet je als eerste rondhebben want anders heeft praten met teams niet zoveel zin,”

zegt Rothengatter die verder niet veel meer kwijt wil.

“Ik heb alle begrip voor het feit dat de fans duidelijkheid willen en het liefst zo snel mogelijk. Maar ik vind het ook vervelend om steeds te moeten zeggen dat we �bezig zijn�. “

Overigens laat Rothengatter nooit in zijn kaarten kijken vooraleer alles rond is. Het is deze keer niet anders.

“Ik zeg maar niet teveel want dan kan het ook nooit tegenvallen. Waarom? Het is de gebruikelijke politiek. “

Ook Robert Doornbos, die zich de laatste 3 races van een positieve kant liet opmerken bij Jordan ambi�ert een zitje bij de beste 20 in de autosport, Christijan Albers mogelijk ook. En dan is er natuurlijk nog Bas Leinders die zich in de kijker reed als testrijder bij Minardi: kandidaten genoeg voor de nog resterende zitjes in de Formule 1.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter