koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Zo volg je alle F1-actie live op je scherm

De successen die Max Verstappen tegenwoordig in de Formule 1 behaalt, zorgen ervoor dat de belangstelling voor autosport in Nederland toeneemt. Talloze fans willen de verrichtingen van deze racende landgenoot graag via tv en internet op de voet volgen. In het verleden konden ze de races via Veronica bekijken. Nu zijn ze te zien op Ziggo Sport.

Met én zonder Ziggo van live F1-races genieten
Wie over een Ziggo tv-abonnement beschikt kan alle Formule 1 races dus live meemaken. Ziggo biedt je wat dat betreft nog een tweede kijkoptie aan in de vorm van de Duitse RTL op kanaal 58. Ook daar worden alle races live uitgezonden. Ze worden daar natuurlijk wel uitsluitend voorzien van Duits commentaar. Ook andere aanbieders van digitale tv hebben RTL Duitsland overigens in hun basispakket. Bij KPN vind je deze zender op kanaal 46, bij Caiway op kanaal 42, bij Solcon op kanaal 392 en bij SKV op kanaal 57. Vrijwel alle andere tv-aanbieders bieden dit Duitse kanaal tegen extra betaling in een aanvullend zenderpakket aan.

Gratis live via de satellietschotel kijken
Wanneer er een satellietschotel op je dak staat is het eveneens mogelijk om gratis de desbetreffende Duitse RTL-zender ontvangen. Geef je de voorkeur aan Engelstalig commentaar? Stem je satellietontvanger dan af op het Britse Channel 4. Aangezien de uitzendrechten voor de Formule 1 races per afzonderlijk land geregeld zijn, is het goed mogelijk dat de live-uitzendingen ook via tal van andere gratis te ontvangen satellietkanalen uit andere Europese landen te zien zijn. Deze situatie kan overigens per raceseizoen veranderen, omdat tv-zenders, net als Veronica in Nederland, ook hun uitzendrechten kwijt kunnen raken aan een concurrent.

Uitgebreidere kijkopties via Ziggo
Ben je een echte superfan van de Formule 1 en andere vormen van autosport? Dan biedt Ziggo je uitgebreidere kijkmogelijkheden in de vorm van een aanvullende zenderpakket aan. Neem je daar een abonnement op, dan krijg je de beschikking over zes verschillende sportzenders, waarvan één zich specifiek op auto- en motorsport richt. Via dat kanaal kun je uitgebreidere Grand Prix-reportages zien en naast de Formule 1 ook de Formule 2 en Formule 3-wedstrijden live meemaken. Ziggo biedt dit aanvullende sportzenderpakket ook onder het label Ziggo Go aan consumenten aan die niet over een Ziggo tv-aansluiting beschikken. Wie voor Ziggo Go kiest kan – bij wijze van extraatje – via zes verschillende live feeds alle actie op het circuit vanuit verschillende hoeken bekijken.

Race mee met Max
Als de hierboven genoemde opties voor tv en internet nog niet voldoende zijn om je Formule 1 honger te stoppen, zou je er tenslotte ook voor kunnen kiezen om een digitaal tv-abonnement via de officiële website van de Formule 1 af te sluiten. Onder de noemer F1.TV kun je daar kiezen voor twee pakketten, waarbij het goedkoopste ‘access’-pakket je alleen maar de mogelijkheid biedt om voltooide races terug te kijken. Het duurdere ‘pro’-pakket levert je daarentegen live-streams van alle F1-, F2-, F3- en Porsche Supercup-races plus rechtstreekse toegang tot alle onboard camera’s die op de racewagens van de coureurs zijn gemonteerd, zodat je echt met je neus bovenop alle actie zit.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.