koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Kapers op de kust voor Grosjean?

De teambaas van het Lotus F1 Team, Gérard Lopez heeft toegegeven dat Romain Grosjean na zijn goede prestaties van vorig jaar werd benaderd door verscheidene teams om te peilen naar zijn plannen. Lotus wist toen nog de pogingen van de andere teams af te schermen maar ook dit jaar blijven de andere teams de Fransman benaderen. Lotus vreest nu dat hun coureur wel eens het hazenpad zou kunnen kiezen doordat Lotus niet meer zo’n goede wagen heeft. Toch is de teambaas strijdvaardig en is hij niet van plan zijn gouden haantje zo snel af te staan.

Lopez: Romain heeft de teams zo goed als voor het uitkiezen. Aangezien ons budget niet zo groot is als dat van onze rivalen, moeten we wellicht pas op de plaats maken als er echt om Romain gevochten moet worden, maar ik heb niet het idee dat Romain van plan is Lotus te verlaten.

Hij is hier namelijk gelukkig en echt onderdeel van de familie, dus het is zeker niet gezegd dat hij vertrekt bij ons team. Aldus de Luxemburger tegenover Press Association Sport

Doordat Grosjean enkele jaren gelden nog werd afgeschreven en hevig werd bekritiseert maar zich wist te ontwikelen tot een van de meest bejubelde coureurs op de grid denkt Lopez dat hetzelfde mogelijk moet zijn met zijn teamgenoot Pastor Maldonado. Lopez claimde nochtans voor de start van het seizoen dat het ‘temmen’ van Maldonado geen groot probleem zou zijn en tot nu toe lijkt dat nog niet echt gelukt te zijn.

Lopez: Zijn situatie is vergelijkbaar met die van Romain een tijdje geleden en we denken dat hij zich op een soortgelijke manier kan ontwikkelen. Ik heb veel vertrouwen in Pastor en aangezien wij als team naar de lange termijn kijken, maak ik me ook niet druk om hoe mensen naar hem kijken. We zullen erin slagen om het beste uit Pastor naar boven te brengen

Citaten door Formule1.nlAlles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.