Deze week nam hij ontslag bij Jaguar, en keerde hij zich naar Amerika. Jaguar�s testcoureur Bj�rn Wirdheim rijdt volgend seizoen in de CART-series en niet bij Red Bull Racing. Eerder deze week testte de jonge Zweed nog in Barcelona, maar dan maakte Red Bull bekend dat ze liever met Vitantonio Liuzzi voortgaan. “Ze hebben me duidelijk gemaakt dat ze mij niet zullen gebruiken binnen het team volgend seizoen. Daarom heb ik onmiddellijk gevraagd om me van mijn testverplichtingen te verlossen, “

zei hij eerder deze week.

Bj�rn Wirdheim, de Formule 3000-kampioen in 2003 zal waarschijnlijk een contract ondertekenen met PKV Racing in de Verenigde Staten. Daar wordt hij dan de vierde Formule 3000-kampioen die zijn heil zoekt in USA, naast Bruno Junqueira (2000), Justin Wilson (2001) en S�bastien Bourdais (2002).

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter