koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Williams werkt aan afronden deal Sirotkin”

Volgens de BBC legt Williams de afrondende hand aan deal met Sergey Sirotkin. Volgens de Britse omroep zou de Rus binnen tien dagen worden gepresenteerd als teamgenoot van Lance Stroll.

Het stoeltje zou dan aan de neus voorbij gaan van Robert Kubica. In Italiaans media liet Flavio Briatore afgelopen week al weten dat Kubica niet meer in aanmerkingen kwam voor het stoeltje: Ik heb begrepen dat Robert Kubica kansloos is voor het stoeltje. Jammer, deze jongen verdiend beter. Ik begrijp niet dat Fortmule 1 - eigenaar Liberty Media Kubica niet meer steunt, Kubica heeft een fantastisch verhaal voor de sport. Fans juichen zijn comeback toe.

Sirotkin wordt gesteund door de SMP bank van miljairder Boris Rotenberg, deze bank zou maar liefst 20 miljoen Euro over hebben voor het Williams stoeltje. Kubica zou niet meer dan 8 miljoen Euro aan sponsorgeld hebben.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.