koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Williams presenteert FW41

Williams heeft vanavond in Londen de FW41 voor het eerst aan de wereld getoond.

De FW41 is de eerste Williams die ontworpen is door Paddy Lowe. Lowe kwam eind 2016 over van Mercedes. Tevens werkte de Zuid Afrikaan Dirk de Beer aan de aerodyanmica van de bolide. De Beer werd vorig jaar door Williams overgenomen van Ferrari. De FW41 moet Williams weer naar voren brengen nadat het vorig jaar ruim achter Force India als vijfde eindigde.

De nieuwe Williams draagt dezelfde livery als voorgaande jaren. Wel is er meer zwart in het design terug te zien. Wellicht om nieuwe aerodynamische vondsten op de eerste foto’s te maskeren. Ook aanwezig is de nieuwe sponsor SMP, de Russische bank die Sergey Sirotkin financieel ondersteund.

Mercedes is aangebleven als motorpartner. Lance Stroll gaat zijn tweede seizoen in als Williams coureur en heeft Sergey Sirotkin als teamgenoot gekregen. Sirotkin is de vervanger van Felipe Massa en zal in Melbourne zijn Grand Prix debuut maken.

Robert Kubica is derde coureur en was ook in Londen aanwezig. Hij wist te melden dat hij in ieder geval in Barcelona en Oostenrijk de eerste vrije training voor zijn rekening zal nemen.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.