Het BMW-Williams team zal volgende week de Nieuw Zeelander Scott Dixon uitgebreid testen. Volgende week gaat BMW-Williams namelijk gaan testen op het Paul Ricard circuit, in het zuiden van Frankrijk. Daar zal Dixon dus met de F1 bolide mogen rijden.

Williams moet natuurlijk op zoek naar nieuwe piloten want misschien zit de renstal na dit seizoen volledig leeg met het vertrek van Juan Pablo Montoya. Ook Ralf Schumacher, die met Frank Williams niet tot een overeenkomst lijkt te geraken voor een verlenging van zijn contract, zou wel eens kunnen opstappen.
Scott Dixon is de regerende wereldkampioen in de Indy Racing League series. Dat Williams het meent met deze piloot is af te leiden doordat er al een tweede testsessie met Dixon op het programma staat om te testen op het Circuit de Catalunya ergens in april!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter