koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Wil fans iets te lachen geven” - Max Verstappen

Max Verstappen is klaar voor de Grand-Prix van België, de Red Bull coureur beschouwd het circuit van Spa Francorchamps met alle Nederlandse fans als zijn thuiscircuit.

Racen op Spa-Francorchamps blijft iets bijzonders. Omdat ik op een uur rijden van het circuit ben geboren, is dit een thuisrace voor mij. Op en rondom de circuits zie je de oranje fans en de campings die vol staan met oranje caravans, dit maakt het gevoel compleet.

Het circuit ligt in het bos, dat maakt het anders van andere circuits. Eau rouge is natuurlijk wereldberoemd maar mijn favoriete bocht op het circuit is Pouhon. Die snelle linker bocht is echt heerlijk, net zoals de wafels en de frites hier in België.

Toen ik in Oostenrijk won, werd ik aangemoedigd door een legioen aan Nederlandse supporters. Een overwinning hier in België zal een soortgelijk gevoel teweegbrengen. Ik hoop dat ik het publiek dit jaar wat te lachen kan geven.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.