koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“We gaan Red Bull tijdens veel races verslaan” - Rich Energy

Grote woorden van de nieuwe titelsponsor van Haas F1, Rich Energy. Het energiedrankje wil Red Bull Racing verslaan.

CEO William Storey van Rich Energy was vandaag in Londen bij de launch van Haas en liet tegenover de Britse krant The Sun weten: We gaan Red Bull dit jaar rijdens veel races verslaan. Red Bull heeft vorig jaar 250 miljoen Euro in de Formule 1 uitgegeven, met Toro Rosso er bij zelfs 400 miljoen Euro

Onze auto ziet er beter uit en ik denk wat we een cooler team zijn. Ik denk dat als we Red Bull verslaan op het circuit, en ik denk dat we een goede kans hebben, dat dit een fantastische prestatie van ons zal zijn.

Ik denk dat dit de beste omgeving is om de strijd aan te gaan met Red Bull. Feit dat ik een petrolhead en Formule 1-fan ben is een bonus. Het wordt geweldig. De livery van JPS Lotus is wat mij betreft een van de mooiste aller tijden. Je hoeft geen Hercule Poirot te zijn om in te zien dat we dat terug willen brengen. Het is leuk en spannend.

In de Britse gingen eerder geruchten rond dat Rich Energy problemen zou hebben met de financiering van haar operatie, Storey hierover: We hebben geld opgehaald bij drie of vier grote ondernemers. Ze zijn onafhankelijk en erg rijk en hebben geld ge├»nvesteerd in onze business. Ik doe deals met ondernemers, niet met “spread-sheet Jonnies”



Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.