koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Wat mij betreft was Ocon gediskwalificeerd” - Verstappen

Max Verstappen vindt dat Esteban Ocon gediskwalificeerd had mogen worden nadat hij Max Verstappen zondag van de baan reed. Dit laat de Nederlander vandaag weten in de Telegraaf.

Max Verstappen: Ocon treft alle blaam. Dit is echt heel onprofessioneel van hem. Het zegt ook genoeg dat hij een straf heeft gekregen, maar die vind ik nog erg mild. Wat mij betreft was hij gediskwalificeerd.

Hij was al op een ronde achterstand gereden en wilde op verse en zachtere banden even laten zien hoe goed hij kan autorijden. Natuurlijk spelen er meerdere factoren mee. Ocon heeft voor volgend jaar nog geen stoeltje.

Vader Jos is het met Max eens:
Je ziet op de beelden heel goed dat hij nog niet voorbij Max is bij het aansnijden van de bocht, maar dan nog geen enkele poging doet om uit te wijken. Echt heel knullig. In zo’n situatie zou een achterblijver ook geen DRS moeten kunnen gebruiken. Dat zeg ik niet omdat het nu om Max gaat. De leider in de wedstrijd mag op deze manier nooit aangevallen worden

Max Verstappen krijgt van de meeste prominenten in de Formule 1 support. Zo liet onder andere Jacques Villeneuve weten de woede van de Nederlander te begrijpen.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.