Ook voor Williams-BMW ging alles goed. Met een tweede en vijfde plaats voor Ralf en Juan Pablo, in de tweede vrije oefensessie, mag Williams tevreden zijn. Heet was het in ieder geval, want de thermometer duidde maar liefst 46 graden aan!

Ralf Schumacher:

“Ik ben erg tevreden met de wagen. We hebben ons volledig programma kunnen afwerken zonder al te veel problemen. Dit zorgt ervoor dat ik heel zelfzeker ben voor de kwalificaties. We zijn er nog niet helemaal uit welk soort type band we zullen kiezen maar ik ben ervan overtuigd dat we de beste keuze zullen maken.”

Juan Pablo Montoya:

“Er zijn nog steeds verbeteringen mogelijk. Ik voel dat ik nog meer uit de wagen kan halen dan wat ik vandaag heb laten tonen. Ik had op sommige plaatsen wat te weinig grip, dus niet ideaal om een snelle tijd neer te zetten. We zullen nog wat werken aan de wagen om dan morgen een goeie tijd neer te zetten tijdens de kwalificatie.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter